Бившият играч на Лудогорец - Иван Стоянов, сподели очакванията си за предстоящата среща между разградчани и Левски утре. Според него мачът ще е равностоен, защото разликата в класите на двата отбора не е голяма. 
 
„Предполгам, че Лудогорец ще влезе с максимална концентрация в този двубой. Ще се опитат да се възползват от предимството си като домакин. И двата отбора имат качествени играчи. Очаквам да стане един хубав двубой. Имал съм честта да работя и с двамата треньори. И Николай Костов, и Георги Дерменджиев са наистина големи специалисти с интересни виждания за играта. Ще е интересно това съревнование между двамата.
 
Разликата в класите определено не е голяма. Левски постепенно напипва верният ритъм. Те хвърлиха доста сили срещу Славия в последната среща, но и Лудогорец имаше големи трудности срещу Локомотив Пловдив. В крайна сметка и двата тима си взеха трите точки и влизат в този двубой след успех. Надявам се да стане интригуващ двубой с попадения и в двете врати. Мисля, че и през този сезон Лудогорец ще успее да вземе титлата. 
 
Трябва да се вдигне още конкуренцията, за да стане още по-интересно първенството. ЦСКА и Черно море също са близо до тях в класирането, но Лудогорец има и мач по-малко. „Моряците“ имат добър отбор и се вижда, че Илиан Илиев и момчетата са свършили много работа. Играят добър футбол, но сбъркаха при визитата си на Ботев Пловдив. Случват се такива неща“, ковентира пред "Мач Телеграф" Стоянов, който е играл още за Сливен, ЦСКА, Ботев Пд, Етър и руския Алания.