Ботев Враца приема Царско село от 12:00 часа в първия неделен двубой от 19-ия кръг на efbet Лига. Двубоят може да следите минута по минута на Gong.bg и пряко в ефира на DIEMA SPORT.

Врачани са в серия от 7 поредни поражения, независимо от качествения състав, с който разполага. Царско село в последния кръг взе само точка от домакинството си с Ботев Пловдив.

Царско село реализира трудно попадения, но отправя сериозно количество удари към съперниковите врати. Ефективността на Ботев Враца е доста по-голяма, но с по-малко изстрели към вратата на съперника. В този мач и двата тима ще търсят победа.

Ндиайе пропусна двубоя за Ботев, след като беше изгонен при гостуването на Арда в Кърджали, но Илия Миланов се завръща след наказание. Треньорът Антони Здравков е сигурен за поста си, което ще му гарантира спокойствие за работа.

От Царско село Христо Попадийн е наказан за този двубой, но се завръща Лъчезар Балтанов. Тимът няма победа в първенството от началото на декември 2020, след като се справи с Монтана (4:3).