Септември София домакинства на Арда в мач от 19-я кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 12:00 и може да я наблюдаваже на живо по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще следи всичко най-интересно за вас около срещата минута по минута.

Септември е 12-и в класирането с едва 15 пункта на сметката си и е сериозно застрашен от изпадане. Новите в тима - Константин Чешмеджиев, Себастиан Якубек, Симеон Александров, Митко Митков и Валентин Йосков, ще се опитат да променят нетагивната тенденция по отношение на домакинствата на тима. Септември има най-малко отбелязани попадения пред собствена публика, като последната му домакинска победа е през август месец срещу Берое.

Арда е на 9-а позиция в класирането, събирайки 26 точки. Основният проблем на отбора са многото равенства в последните сблъсъци на тима. Отборът е с недостатъчно ефективно нападение и именно там се подсили Арда, привличайки Преслав Боруков, Радослав Цонев и Абубакар Тунгара, разчитайки, че това ще отпуши тяхната атакуваща мощ. Тонислав Йорданов и Христо Иванов напуснаха клуба през лятото.

В единствения мач досега между тези два отбора на ниво efbet Лига, Арда спечели с 3:2, а предстои да разберем дали отново ще се насладим на голово шоу, когато се изправят един срещу друг тези два съперника.

подкрепя българския спорт