Националният селекционер на Румъния Мирел Радой е отказал да поеме Лудогорец. Българският шампион е отправил оферта към него, но той я е отклонил, тъй като иска да спази споразумението си към селекцията на северната ни съседка, пиеше Digi Sport.

Антон Узунов
36 снимки

След пораженията от Исландия, Норвегия и Австрия ситуацията на румънския селекционер се е усложнила и му е поставен ултиматум за постигане на по-добри резултати. Загубата от викингите на баража за Европейското първенство е наклонило сериозно везните за смяна на Мирел Радой.

„Ако не виждам напредък и не успея да реализирам начина, по който искам да играе Румъния няма смисъл да продължавам“, каза Радой преди време.

Антон Узунов
100 снимки

В северната ни съседка отбелязват, че той отлично се познава с Клаудиу Кешеру, Драгош Григоре и Козмин Моци, които получаваха повиквателни за националната селекция. Нападателят дори бе повикан за предстоящите срещи с Норвегия и Северна Ирландия за Лигата на нациите, както и за приятелската среща с Беларус на 11 ноември.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.