Сдружение ПФК Ботев излезе с официално изявление по повод съобщението на руския милиардер Антон Зингаревич, че замразява преговорите за акциите на клуба.

Позицията на сдружението:

"Уважаеми Ботевисти, Изненадани сме от изявлението от името на г-н Зингаревич, публикувано в клубния сайт на ПФК Ботев. Футболната общественост е запозната с четирите условия, които г-н Зингаревич постави и ние в тридневен срок приехме, и те и повече не са коментирани, в т.ч. и 60-те процента акции, предмет на сделката.

Малко след това в УС на Сдружението постъпиха завишени и нови условия, с изискване за конфиденциалност, поради което на този етап не сме ви запознали с тях. В отговор единствено сме направили коментар и поставили уточняващи въпроси. Друго съществено не се е случило.

Бъдете уверени, че съдбата на Ботев е във вашите ръце и ние не бихме поели ангажименти против вашата воля. Бъдете здрави, да си пожелаем по-добра и успешна Нова 2021 г.".    


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.