Вратарят на Локомотив София – Александър Любенов, застана пред камерата на Gong.bg. Столичните „железничари” са на подготовка в Турция по подобие на дузина други български тимове.

Любенов сподели своето мнение за тренировъчния камп на Локомотив и за това какви са целите пред тима през пролетта.

„Доволен съм, че съм здрав. Може би в първите контроли не се представихме на нивото, което искаха треньорите и самите ние, но мисля, че ще намерим правилния път и правилната посока и за началото на първенството ще бъдем готови.

Условията са перфектни. Радвам се, че успяхме да дойдем тук. Всичко е наред, времето е прекрасно. Почивката в първенството беше дълга и леко сме излезли от игрови ритъм, но ще се опитаме да влезем в първенството максимално добре”, коментира Любенов.

„За мен е удоволствие да работя с Йордан Господинов, такъв професионалист. Мисля, че ни подготвя на едно много добро ниво и се чувствам прекрасно. Новият вратар е доста класен. Без конкуренция няма растеж. Ще се борим един друг. И за двамата е добре  водим тази борба а титулярното място и ще растем заедно. И ще помагаме на отбора”, каза още стражът на Локомотив София.

Чуйте цялото интервю с Александър Любенов в прикаченото видео.