Един от най-опитните футболисти по родните терени - Сашо Александров, обяви, че слага край на кариерата си. Той има зад гърба си над 300 мача в  българския елит, както и 150 срещи във Втора лига. Алвеша, както е известен още у нас, игра за последно в ЦСКА 1948, обличал е екипите още на Левски, Черно море, Славия, Берое, Етър, Царско село, Миньор Перник, а е юноша на столичния Септември.
 
"Край! Спирам с футбола! Много ми беше трудно да взема това решение, защото ми се играе още, а и се чувствам във форма", призна пред Gong.bg Александров, който в края на юли ще навърши 37 години.
 
Той разкри, че е имал предложения от Спартак Варна и Добруджа, но ги е отказал заради семейството си.
 
"Имам три деца, едното е още бебе. Няма как да оставя съпругата си сама в София с тях. Това беше основната причина да се откажа от футбола", обясни бившият вече защитник.
 
Александров поема по нов път и той пак е във футбола. Бившият десен бек е приел предложението да стане помощник на треньора на третия отбор на ЦСКА 1948 - Данаил Желязков.
 
"В голяма степен и това повлия на решението ми да се откажа. Подал съм молба да уча за лиценз "А" в Треньорската школа, дано ме приемат. Имам голямо желание да се развивам в професията", каза още той.