Наставникът на ЦСКА – Саша Илич, говори пред сръбските медии преди „червените” да заминат на подготовка в Австрия. Въпреки че тимът му не успя да се пребори за титлата в efbet Лига, специалистът споделя, че е доволен от футболистите си.

„Щом един отбор е шампион толкова дълго време, е много трудно да го свалиш от върха. Лудогорец е най-добрият отбор в България, има най-добрите играчи, постоянно играят в Европа и това им помага много. Трудно е, но не и невъзможно”, коментира Илич.

„ЦСКА винаги се бори за върха. Никой не ни е поставял ултиматуми, когато дойдохме в клуба. Играехме мач за мач. В предишните години разликата с Лудогорец в класирането е била много по-голяма. Този сезон дори в последния кръг не се знаеше кой ще бъде шампион. Успяхме да направим това с добра атмосфера сред играчите, упорити тренировки и давайки всичко от себе си в мачовете”, продължи специалистът.

Илич също призна, че един ден със сигурност ще се завърне начело на любимия си Партизан.

„Никога не знаеш какво ще ти донесе денят и какво нощта, особено в треньорството. Със сигурност Партизан е моят клуб, където един ден се виждам. Кога ще се случи – не знам. В момента мога само да кажа, че отборът трябва да подобри играта си, за да може следващият сезон да бъде по-добър от миналия”, завърши Саша Илич.