Нападателят на Берое Леандро Годой откри головата си сметка в българското първенство. Аржентинецът се разписа при победите с 2:1 над Локомотив Пловдив и Левски. 

"Много съм щастлив за нашия отбор. Търсехме тази победа. Благодаря на феновете, които не подкрепиха. Щастлив съм, че помагам на отбора с моите попадения. В първите мачове нямах късмет, но не се отказах да търся гол. Работих усърдно в последните седмици и головете дойдоха", заяви Годой пред DIEMA SPORT. 

"Разбрахме бързо идеите на новия треньор за футбола. Всеки мач се подобряваме и изграждаме нашия стил. Берое може да играе срещу всеки и да постига победи и добри резултати. Голям плюс за нас е, че имаме много футболисти, с които говорим общ език. Това се отразява на терена. Не трябва да изключваме ролята на местните футболисти, с които имаме добра хармония и много ни помагат за по-бързата адаптация", заяви още нападателят. 

"Много ми хареса животът в България. Това е голяма възможност, както за мен, така и за моите съотборници. Всички се стремим да играем добре и да се развиваме. Аз съм много щастлив, че съм тук и искам да постигна големи неща с Берое. Остават още няколко мача до края на годината, в които съм сигурен, че ще спечелим много точки", каза още нападателят, известен като Кошмара.