Руски клубове имат сериозен интерес към звездата на Хебър – Георги Николов, разкриха от Пазарджик. Младежкият национал, който има 4 гола от началото на сезона, играе страхотно за „зелените“ и това може да предизвика скоростен негов трансфер, пише „Мач Телеграф“.

Твърди се, че най-вероятно нападателят ще напусне Пазарджик още през зимната пауза, а в касата на клуба ще влязат свежи пари. Много е възможно трансферът да предизвика рекордна сделка в историята на Хебър.

Снимки: LAP.bg
52 снимки

Солидната връзка между Георги Николов и руските клубове се изгражда от мениджъра на нападателя – Мирчо Димитров, който се слави като най-близкия роден агент до този пазар. Припомняме, че отборите в Русия имат нужда от футболисти и плащат отлично за тях, защото войната в региона предизвика отлив на качествени играчи.

Иначе към Георги Николов има интерес и от страна на водещите отбори в efbet Лига. Най-голям на този етап е от Локомотив Пловдив. Отборът, воден от Александър Томаш, отблизо разбра за качествата на нападателя. „Смърфовете“ победиха Хебър с 4:3, а хеттрик за пазарджиклии вкара именно Николов.

Припомняме, че нападателят дойде в Хебър от втородивизионния Спортист Своге. Преди това роденият във Враца футболист, е играл още за родния си Ботев, а е минал и през школата на Лудогорец.