Треньорът на ЦСКА 1948 Росен Кирилов дебютира с успех начело на тима. "Червените" успяха да обърнат Миньор Перник до 2:1 в контрола играна в Правец.

Антон Узунов
18 снимки

“Стана полезна проверка. Хубавото е, че всички налични футболисти взеха участие. Юношите, които до вчера бяха с националния, също се включиха накрая. Доволен съм. Продължаваме да работим в същия дух. Надявам се другата седмица да се съберем цялата група и дано националите се приберат здрави. Тук са събрани повечето от най-добрите млади играчи на България. Футболисти с бъдеще. Предстои ни много работа, за да могат тези играчи да израснат и след време да са ядрото в българския футбол", заяви Кирилов.

"Обичам да си поставям краткосрочни цели, искам всеки мач да вземем максимума, да покажем най-добра игра, да побеждаваме и трупаме точки. Не искам да давам съвет на националите, искам да им пожелая успех. Тежко ще е. Както срещу Швейцария бе тежко, така и срещу Италия ще е, но трябва да не се отказваме. Тепърва започват квалификации и трябва да направим всичко възможно да се представим на ниво и достойно”, добави още той.