Новото попълнение на Левски – Роналдо, говори пред клубната телевизия на „сините”. Нападателят засипа с похвали клуба и изрази надежда, че ще оправдае големите очаквания към него.

„Чувствам се много добре в Левски. Цялата организация по посрещането беше прекрасна. Бях приет много добре и ще направя всичко възможно да оправдая признанието и винаги да излизам като победител. Историята на клуба най-вече ме накара да избера Левски, както и тази прекрасна публика, която кара всеки играч да се чувства комфортно да играе. Аз съм един истински щастливец, че съм тук. Всеки играч мечтае да играе в Левски. Когато си в клуб като Левски, целите винаги са високи. Трябва да работим усилено, за да преминем успешно през тази фаза. Индивидуалните цели, които искам да постигна са много голове”, сподели новият нападател на Левски.

"На първо място обаче искам да помагам за общите цели, а след това да мисля за личните. Не бях подготвен за такова посрещане. За първи път в приятелски мач публиката беше толкова гореща и се чувствах добре. Все още съм нов, но се чувствах много комфортно на терена. Много искам и вярвам, че ще имаме много победи и още много поводи за такова отношение. Много за адаптацията ми тук ще помогне фактът, че имам двама сънародници в отбора. Те са много добри като хора. Те са невероятни футболисти и адаптирането ми ще бъде много по лесно, отколкото съм си представял”, каза още Роналдо.