Треньорът на ЦСКА 1948 – Атанас Рибарски, призна, че тимът му е постигнал много добър резултат при успеха с 2:1 над Левски на „Герена“ в първия кръг от новия сезон. Отново наставникът на „червените“ акцентира, че отборът му е много далеч от това, което той изисква.

„Труден мач за всеки отбор, който играе тук. В голяма част планът ни сработи. Имахме късмет и при вкарването на головете ни, но целта оправдава средствата. Тренираме доста статичните положения, тъй като разполагаме с играчи, които играят добре във въздуха. Имаме превъзходство, особено срещу противници, които добре ни затварят и пресират“, започна Рибарски.

start-photo.bg
84 снимки

„Това е нов отбор, който тази победа ще му бъде ценна. Днес бяхме по-предпазливи и играхме с малка доза риск. Нашата цел е побеждаваме всеки един мач. През седмицата е доста дълъг процес, който на нас трябва да ни казва как да подхождаме. Днес се съобразихме със силните страни на Левски и да ги неутрализираме. Имаме двама нови, Чочев липсваше, което е много при играта ни с топката. Това са неща, които за съжаление, ще ни тежат, но се надявам да не се отразят. Не е близко отборът сега, искам да го виждам, когато е по-убедителен с топка и по-спокоен, но като първи мач на този стадион е нормално. Радвам се, че постигнахме резултат и минимизирахме шансовете на Левски за гол. За нас беше под въпрос дори ние как ще се изправим, тъй като имаме хора, които дори не познават характера на българския шампионат“, завърши Рибарски.