Днес ще е решителен ден за бъдещето на капитана Светослав Дяков в Лудогорец. Както е известно, с пост във Фейсбук той намекна, че ще напусне клуба и ще се завърне в Пирин Благоевград. Ветеранът дори изгледа на живо загубата на родния си отбор от Локомотив София с 0:3.

"В понеделник ще се видим с Дяков. По принцип в едно семейство, когато има проблем, се решава вътре, а после се пишат постове във Фейсбук. Аз вече разговарях дълго с него, спортният директор Георги Караманджуков - също. Това е плод на някаква емоция. Дяков гори на терена, гори и извън него", коментира изпълнителният директор на "орлите" Ангел Петричев.

"Ние също бяхме изненадани от това, което той написа. За мен е неочаквано. С него сме имали доста разговори, на мен ми е ясно какво мисли и какво очаква. Ключова фигура е, има нашето уважение, но треньорът решава кой да играе. В тази посока - не знам какво да направя. От него зависи как ще продължат нашите отношения. Ситуацията не е приятна, защото всичко стана неочаквано", добави Петричев.