Един от любимците на „синята“ агитка Билал Бари няма да получи предложение за нов договор и ще напусне Левски в края на сезона като свободен агент, научи „Мач Телеграф“. Това е последното решение на „Герена“, след като в един момент „сините“ шефове бяха решили да подновят договора на мароканеца.

Снимки: Startphoto.bg
85 снимки

Това се случи след една контрола със Спортист Своге на 23 март тази година, която беше като финален тест за нападателя. Тогава „сините“ победиха с 1:0, а попадението вкара именно Билал Бари. В този момент мароканецът даде надежда на шефовете, но нападателят продължава да е измъчван от проблеми в коляното.

Припомняме, че той получи тежка контузия в средата на месец септември 2022 година, а оттогава е изиграл само 64 минути за Левски в общо четири официални мача. На „Герена“ са стигнали до извода, че през тези 20 месеца, през които Билал Бари се възстановява от скъсаните връзки на коляното, той е изгубил много от качествата си, а и отделно - продължава да има проблеми с контузията, и няма смисъл да подновява контракта си с клуба.