Трансферът на капитана на Левски Андриан Краев в турския Коняспор може и да пропадне. "Орлите от Анадола" бяха пратили оферта за 24-годишния национал, но от "Герена" започнаха да се пазарят и поискаха повече пари. В същото време ръководството на "сините" реши, че няма да използва повече дефанзивния полузащитник, чийто договор изтича в края на сезона, и той нито стартира зимна подготовка с отбора, нито замина за подготвителния лагер в Белек. 

По-рано днес от Коняспор потвърдиха, че в града за подпис и финални преговори е пристигнал друг футболист, който играе на позицията на Краев. Става дума за 26-годишния ганаец Емануел Боатенг от Елфсборг. 

"Орлите от Анадола" разполагат с още двама дефанзивни халфове - Стивън Нзонзи и Нико Рак, което навежда на мисълта, че трансфер на българина в бившия отбор на Мехди Бурабия може и да няма. 

В четвъртък Коняспор се изправя срещу Гьозтепе на Станимир Стоилов за Купата на Турция. В Суперлигата отборът се намира в зоната на изпадащите и ще води сериозна битка за спасение до края на сезона.