Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, заяви пред Gong.bg, че изпълнителният директор на Левски Павел Колев взима 22 хиляди лева месечна заплата. По този начин той отговори на декларацията, която по-рано днес "сините" публикуваха на официалния си сайт. От "Герена" попитаха как Славия взима лиценз и на какви заплати "белите" плащат данъци и осигуровки.

"Искам да помогна на Левски, а не да преча. Затова се обръщам към истинските левскари, за да може да разберат какви мишоци гризат от сиренето на "Герена". Дават се заплати по 60-70 хиляди лева на футболисти, които не стават, а феновете събират помощи. Привържениците дават последните си пари, за да може ръководителите да живеят в охолство и Левски да съществува.

LAP.bg
13 снимки

Павел Колев взима 22 хиляди лева на месец в тези трудни времена за Левски. Това нормално ли е? Павел Колев достатъчно съсипа БФС, а сега отиде да съсипе и Левски.

Славия вече 26 години взима законно лиценз. Плащаме си всички данъци и осигуровки по закон. Славия не дължи нито лев и няма да дължи. Дебело подчертавам, че не искам да преча, а да помогна на Левски. Важно е да се разбере какви хора ръководят този клуб. Назначават се треньори на треньорите и доста шефове", заяви Стефанов пред Gong.bg.