Помощник-треньорът на Ботев Враца Радостин Александров бе заедно с Дориан Бабунски по време на награждаването му за играч на втория кръг в efbet Лига. По този повод наставникът изрази радостта си от лидерските качества на футболиста, който помага на младите да разгърнат своя потенциал в първия отбор.

"Тъй като поводът, за който сме се събрали е наградата на Дориан, всички тези млади играчи, които се опитваме да наложим в първия отбор, не биха могли да се справят толкова добре, ако няма по-опитни момчета. Такива като Дориан, като Колев, като Чочо, които да им помагат да разгърнат своя потенциал. Разбира се, основна роля има и старши треньорът. Неговият подход е такъв, че предпоставя младите да изваждат най-доброто от себе си. Играчите са тези, които помагат на момчетата на терена. В лицето на Дориан имаме страхотен лидер на върха на атаката, който може да допринесе за развитието им", започна той.

"Нямаме цели. Въпреки доброто начало не сме главозамаени от това, което постигнахме първите три кръга", продължи Александров.

"Винаги съм твърдял, че имаме изключително много таланти у нас. Страшно много юноши, които имат потенциал да играят на най-високо ниво. Разполагаме с достатъчно на брой момчета, които може да наложим в първия отбор", допълни още специалистът.