Крилото на ЦСКА 1948 – Радослав Кирилов, сподели каква е атмосферата в отбора преди дербито с ЦСКА. Футболистът на „червените” даде специално интервю за предаването „Домът на футбола” по DIEMA SPORT 2.

„Като изключим мача във Враца, в който не успяхме да вземем точки, но спечелихме останалите. Разбира се, има още върху какво да се желае що се касае до играта на отбора. Има неща, които трябва да усъвършенстваме, но това е нормално, няма перфектни неща и трябва да работим здраво. Мисля, че пътят, който сме поели е правилен и трябва просто да го следваме”, сподели нападателят на ЦСКА 1948.

„Ние сме отбор, който доста добре умее да владее топката. На подготовката го показахме, но в първите два-три мача не успяхме да го направим по най-добрия начин. На мача с Локомотив София успяхме да го направим. Успяхме да държим топката, да правим постепенни атаки. Мисля, че в това сме добри и трябва да се опитваме да го правим”, допълни той.

Нещата в отбора са перфектни , работи се добре. Мисля, че успяхме да схванем какво искат треньорите и с времето нещата ще се подобряват. Конкуренцията в отбора може би е ключът за нас, защото знаеш, че ако не се представиш добре в даден мач, има футболист, който е със същата класа като теб и трябва да държиш кокала. Това са неща, които държат нивото на отбора и трака трябва да бъде”, каза още Ради Кирилов.

Цялото интервю на нападателя на ЦСКА 1948 за предаването „Домът на футбола” по DIEMA SPORT може да видите в прикаченото видео.