Играчът на мача в двубоя между Ботев Враца и Славия, Радослав Кирилов коментира успеха на тима си с 2:1. Той реализира и първия гол за победата.

"Беше тежко за игра, тежко време и терен, намираме се в трудна ситуация, надявам се този успех да ни даде тласък напред. Важна победа, изпуснахме доста точки в последните мачове, в част от мачовете не заслужавахме да загубим, ще излезем от тази ситуация, тази победа ще ни помогне", коментира Кирилов след успеха.

"Имахме доста добри ситуации и първото, и второто полувреме, техният вратар се намеси добре в някои моменти, важни бяха трите точки и успяхме да ги вземем. Важно беше, тъй като и в предишните мачове създавахме ситуации, но не реализирахме, натрупа се негативна енергия, днес с гола я обърнахме в позитивна, това ни даде самочувствие, след това реализирахме и втори гол. Не съм чист нападател, важно е да се играе със сърце и душа", добави той.

"Каквото и да кажа за Локомотив Пловдив ще е малко, взеха Купата на България в последните две години, отбор, който е добре организиран, основата на отбора си остана, независимо, че смениха треньора, ще е тежък мач", каза още Кирилов.