Юношата на Спартак и бивш вратар на клуба Радостин Станев е убеден, че любимите му "соколи" ще се завърнат по най-бързия начин в групата на майсторите. Станев, който навършва 48 години днес, отправи ясно послание към спартаковската общност.

„Пожелавам на Спартак да се завърне в елита през май другата година и съм сигурен, че ще го направи. Пожелавам на всички спартаклии да са единни занапред и да не се поддават на хора, които могат да ги разединят, както се бе случило преди години.

Когато бяхме единни, ние се преборихме да върнат базите на нашия Спартак и показахме на цяла България какво означава спартаковския дух и каква стойност има. Аз и мои колеги направихме първата крачка, Асен Миланов втората, а сега в лицето на Павлин Николов имаме сериозен президент и спонсор, със сериозни възможности и амбиции, който трябва да пазим и уважаваме“, заяви прочувствено Станев дни преди новия сезон.

Радо изрази също задоволство, че родният му Спартак е привлякъл нападател като Ахмед Ахмедов, чиито качества познава добре от съвместната им работа в Славия.

"Ахмед ще свърши работа на Спартак и много скоро всички ще се уверят, че е трансферно попадение за Спартак. Той е силен физически, има добра техника и с еднаква лекота вкарва и изработва голове. За мен е вън от съмнение, че ще бъде полезен на Спартак. Единственото, което му трябва, е да бъде в оптимална форма и да му бъде осигурено спокойствие", коментира Станев.