Полузащитникът на Левски Радослав Цонев вече тренира с топка. Това се вижда от кадрите, които вчера той сподели в своя Инстаграм профил. На видеото халфът рита футболна топка в умален размер, редувайки интензивни удари с левия и десния крак във фитнеса.

Миналият месец пък той и брат му Борислав подновиха бегови упражнения на тренировъчната база на "сините", след като през есента двамата получиха сходни тежки контузии. На 27 септември срещу Ботев в Пловдив Ради скъса предна кръстна връзка на дясното коляно в опит да пресече подаване на противников играч, а прогнозата бе, че ще се върне в игра до 6 месеца, което означава, че към края на март или в началото на април Цонев ще е на разположение на Славиша Стоянович.

Близнакът му Борислав още в следващия кръг на 3 октомври срещу Ботев Враца увреди глезена и отделно от това също по подобие на брат си скъса кръстна връзка на коляното след съприкосновение с Ивайло Михайлов. Впоследствие двамата бяха оперирани и започна дългото им възстановяване, което изглежда е към своя край.

Радослав Цонев

източник: https://www.instagram.com/stories/tsonevonfire/2518283914863529386/