Първият въпрос от „Нашата игра“ вече е онлайн и можете да участвате, за да спечелите страхотна награда.Всеки фен на българския футбол ще има възможността да даде отговор на въпроса: Кой е единственият футболист, реализирал хеттрик за Славия във финал за националната купа? Победителят ще бъде избран след жребий от участниците, дали верен отговор.

Вашите предложения ще очакваме до края на дългия футболен уикенд в efbet Лига, който ще бъде затворен в понеделник вечерта с края на 9-и кръг и мача Крумовград - Левски.

Екипът на Gong.bg, съвместно със спортните журналисти от DIEMA SPORT, отново организират игра за ценителите на българския футбол. Всеки читател на сайта ще има възможността да отговаря на въпросите, които ще бъдат задавани по време на студийната програма, посветена на двубоите от efbet Лига. Загадките ще ви очакват в ефира на DIEMA SPORT, а отговорите ще можете да давате в специалната форма в Gong.bg.

Наградата, за която привържениците ще се състезават след всеки кръг от първенството, е фланелка на клубен български отбор по избор (при невъзможност от страна на екипа да осигури желаната от победителя фланелка, ще предоставим списък с възможните за предоставяне фланелки).

Въпросите ще бъдат свързани с историята на българския футбол, занимателни подробности около мачовете, както и любопитни загадки около настоящия шампионат и футболистите.

Дай своя отговор тук!