Старши треньорът на Левски Елин Топузаков и футболистите получиха пълна подкрепа от новия изпълнителен директор на клуба Даниел Боримиров, за да се измъкнат от ветото на бившия такъв Иво Ивков. Припомняме, че адвокатът е отказал да подпише премиитеза няколко мача, включително и за евентуална победа над Ботев Пловдив, която стана факт, въпреки че спонсорът и ръководството са отпуснали пари. В същото време Топчо обявил в съблекалнята премиите и се озовал в ужасна ситуация.

"Ивков направи брутален саботаж срещу Топузаков и футболистите. Ръководството и спонсора решили да отпуснат премии за победата над Берое и за мача с Ботев, ако бием. Топузаков ги обещал на играчите, но Ивков, който все още изпълнява длъжността на диркетор, понеже Боримиров не е вписан, решава да подпише тея премии и така Топчо олекнал пред играчите...", потвърди популярната страница във Фейсбук "Синя приказка".

Очаква се днес Даниел Боримиров да бъде вписан официално в Търговския регистър за изпълнителен директор, а от "Герена" разкриха пред "Мач Телеграф", че първата му работа ще бъде да разпише отпускането на 3 заслужени на терена премии за футболистите и треньорите.