Наставникът на Пирин Благоевград - Иво Тренчев, ще трябва да се оправя с кадрови проблеми за гостуването на Берое в петък. Аут е опитният халф Венцислав Бенгюзов, който бе наказан от Дисциплинарната комисия с лишаване от състезателни права за един мач. Добрата новина е, че той ще бъде заменен от Аюб Абу, който се завръща след изтърпяна санкция.

startphoto.bg
68 снимки

За сблъсъка със заралии Тренчев може да направи промени в нападение. Наставникът на благоевградчани по принцип рядко сменя титулярите и залага на един и същи състав, ако няма контузени и наказани. В предишния кръг срещу Черно море (1:2) нелошо се включи преотстъпеният от ЦСКА - Симеон Александров. Той има 9 мача за Пирин, но така и не е бил в стартовата единайсеторка, откакто Тренчев застана начело на отбора.

Треньорът определено подобри представянето на „орлетата“. С него тимът отлепи от дъното, като нареди 3 победи и 1 равенство. В момента обаче серията отново е лоша - три последователни поражения. В последните си 2 мача Пирин повеждаше, но загуби от ЦСКА и Черно море.