Старши треньорът на Локомотив Пловдив - Бруно Акрапович, бе награден за "Треньор на месец юли". Босненският специалист сподели очакванията си за предстоящите сблъсъци със Славия в третия кръг на efbet Лига и Искра Даниловград в турнира Лига Европа.

"Благодарим на всички, които са гласували за нас. Това е голямо уважение за мен. Благодаря на отбора ми, който ми дава тази възможност да вземам награди. Щастлив съм, че работя с такива уникални хора. Дано радваме феновете с хубав футбол и още по-големи успехи.
Има още качествени отбори - ЦСКА, Левски, Берое, Ботев, Славия, Черно море. Надявам се, че ще бъде интересно и всеки да може да бие Лудогорец. Тогава ще има шанс и за други отбори да влязат в битката. Ние ще даваме всичко от себе си да се случи това. Трябва да се опитаме да намерим стила си наново, да се концентрираме върху играта си", заяви Бруно Акрапович.

"Гледахме мача на Искра вчера. По-качествени сме, но няма да е лесно. Ще се опитаме да се класираме за следващия кръг, смятам, че сме по-добрите.

Играха доста здрав футбол, няма да е лесно да ги бием и момчетата трябва да го знаят. Отиваме с голяма концентрация, с желание. Събираме адреналин през седмицата, който да изкараме по време на мача. Това ще бъде ключовото. Всичко е възможно в един мач. Ние сме единствените, които предложихме да се играе само по един мач, така че не се плашим от никой. Имаме доверие в себе си и качествата си", допълни специалистът.

"Успяхме да задържим почти всички играчи, които сме искали. С Томашевич имахме уговорка, ако има оферта от добър отбор, да го пуснем. Искаме да развиваме всичките си играчи. Привлякохме млади, качествени играчи. Очакваме още един играч. Липсата на Йосип е огромна, но в лицето на Чико имаме играч, който може да запълни празнотата на тази позиция", каза още Акрапович.