Жоржиньо, който е преотстъпен на полския Висла Плоцк от Лудогорец, ще играе на Купата на африканските нации за селекцията на Гвинея-Бисау. Африканското крило кара втори пореден наем, след като бе закупен от българския шампион през лятото на 2019-а година. Жоржиньо бе отдаван под наем и на египетския Уади Дегла, където не успя да убеди в качествата си.

До момента през сезона, бившият играч на Сент Етиен и ЦСКА няма нито гол, нито асистенция в 10 мача за полския си клуб. Тимът от Плоцк се намира на шеста позиция в Екстракласата с 29 точки. На трето място с 35 точки е Раков Чехостова, а със същия брой точки е и Радомиак Радом. Третата позиция в полското първенство е последната, даваща право на участие в европейските турнири и по-точно в Лигата на конференциите. На пета позиция с 4 точки повече от Висла е Лехия Гданск.

Гвинея-Бисау е в група Д на турнира, заедно с два от фаворитите - Нигерия и Египет, както и Судан. За "лисиците" пък не бе повикан друг добре познат у нас играч - Тони Силва. Бившият играч на ЦСКА, който преди броени седмици стана шампион на Казахстан с тима на Тобол, не е получавал повиквателна за родината си от ноември 2019-а година.