Преговорите по смяната на собствеността на Ботев Пловдив отново започнаха да вървят на бавни обороти. Все още няма нищо сигурно по това дали контролният пакет акции ще премине в ръцете на руския бизнесмен Антон Зингаревич и обкръжението му.

Предстои решаваща седмица за клуба, в която окончателно да стане ясно дали ще има смяна на властта. До 7 януари нещата трябва да бъдат изчистени, защото за 8-и е насрочено Извънредното общо събрание на клуба. Ботев започва подготовка за пролетния полусезон на 6 януари.

Антон Узунов
31 снимки

Единственото сигурно към момента е, че футболистите ще се съберат по обяд на базата в Коматево, след което ще поднесат венци на своя патрон Христо Ботев. След това "жълто-черните" ще направят и първа тренировка за 2021 г.

На този етап заниманието ще бъде водено от Стефан Стоянов. Все още няма яснота кога новият треньор, който е избор на Антон Зингаревич, ще акостира на базата.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.