Председателят на Дисциплинарната комисия към БФС Юрий Кучев коментира скандалите по време на баража за Европа между ЦСКА и ЦСКА 1948, завършил с успех 2:0 в полза на гостите.

Двубоят бе прекъснат за повече от двадесет минути, след като феновете на домакините нахлуха на терена.

ДК отложи решението си за това какви наказания да бъдат наложени, като до петък трябва да бъдат събрани още доказателства. Кучев заяви, че делегатът на мача Христо Ботев е бил „ожулен с мазилка по лицето”

"Засега няма решение на скандала. Имаме оскъдица от доказателства. Искаме обективни данни, данни от записите, от полицията. Има ударени лица. Отлагаме разглеждането на случая. До петък сме дали срок да съберем цялата информация. Може би в началото на следващата седмица ще се съберем и ще вземем решение. Делегатът Христо Ботев е ударен с предмет, ожулен е с мазилка по лицето. Има доклад от него. Това е категорично. Наказанията ще бъдат тежки, лишаването от домакинство при всички положения ще бъде за повече от една среща. Никога няма да докараме нормални зрители на стадиона при такива инциденти“, каза Кучев пред репортери.