Отборите на Левски и Крумовград се изправят един срещу друг във втория мач от неделната програма на efbet Лига. Сблъсъкът между двата тима е с начален час 15:15 и може да го гледате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим двубоя на живо минута по минута.

Двата тима се намират в страхотна форма напоследък. И Левски, и Крумовград записаха по пет поредни победи и обещават интересен сблъсък на стадион „Георги Аспарухов”.

 Сините“ надвиха последователно Пирин Благоевград, Арда и Хебър и изместиха Локомотив Пд от четворката. Крумовград също не сбърка в срещите си с Ботев Пд, Локо София и Локо Пд – резултати, които им отреждат седмата позиция в подреждането.

Големият проблем за гостите от Крумовград е липсата на нападателя Алекс Колев. Голмайсторът на тима, който е и голмайстор на efbet Лига към момента, пропуска важния мач заради наказание. Той си изкара жълт картон в продължението на мача с Локомотив Пловдив и няма да бъде на разположение на своя наставник Станислав Генчев.

В същото време домакините няма да могат да разчитат на Илиян Стефанов, който получи тежка травма и ще отсъства дълго от терените. В редиците на „сините” обаче се завръща Вандерсон Цунами.

Новото попълнение Евертон Бала също може да дебютира с екипа на Левски, след като клубът успя да го картотекира навреме за днешния сблъсък.

подкрепя българския спорт