Отборът на Ботев Пловдив посреща тима на Септември в мач от 8-ия кръг на efbet Лига. Срещата е днес от 18:30 часа на базата на „жълто-черните” в Коматево и може да я наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим развитието на мача минута по минута.

Футболистите на старши треньора Желко Копич все още търсят първата си победа от началото на сезона. До този момент „канарчетата” успяха да запишат само една точка в актива си и заемат предпоследното място в таблицата заедно с отбора на Спартак Варна.

От своя страна тимът на Септември продължава да показва приятен футбол и вече натрупа 7 точки от началото на кампанията.

В последния кръг столичани сразиха Берое с 3:1 на националния стадион „Васил Левски”, докато Ботев загуби от Черно море в мача на сезона до този момент – 3:4! Ботев допусна три загуби в трите си домакински срещи до този момент. Срещу Септември в Пловдив обаче, „канарчетата” са безкомпромисни – четири поредни успеха в последните четири часа.

Извън сметките за Ботев Пловдив продължава да бъде Тодор Неделев, който все още се готви по индивидуална програма и не тренира с отбора, както и Станислав Работов, който също е с травма. Под въпрос за мача остава и Самюел Супрайен.

подкрепя българския спорт