В социалните мрежи е в ход продажбата на виртуални билети за двубоя между Ботев Враца и Етър. Цената на виртуалните билети е 5 лева.


Двубоят във Враца е в понеделник от 18:00 часа и ще можете да го гледате пряко по DIEMA SPORT, както и да го следите в Gong.bg.

"Приятели, отново дойдоха тежки дни за всички, които обичаме футбола. Стадионите са затворени за фенове, а мачовете ще се провеждат без каквато и да е футболна атмосфера. За първи път си позволяваме да поискаме вашата подкрепа отвъд трибуните! От днес в продажба са виртуални билети за мача ни срещу Етър. Среща, която мнозина очакваха с нетърпение. Всеки клуб в момента се нуждае от средства. Ние, макар никога да не вдигаме шум на тази тема, също имаме нужда от подкрепа . Купете си виртуален билет за мача срещу Етър, за да преодолеем заедно тежката ситуация. Бъдете с отбора!“, написаха в официалната страница на клуба.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.