Новото попълнение на Левски – Ивелин Попов говори след равенството 1:1 срещу Септември София в контрола, играна на стадион „Георги Аспарухов”. Нападателят определи шансовете на „сините” срещу гръцкия ПАОК в Лига на конференциите, като „много големи”.

Беше доста приятно и като игра, особено в атака се получиха интересни неща. Тренираме само десет дни, всеки идва в различно физическо състояние и затова са тези контроли. Трябваше да победим заради феновете, които бяха дошли, но така се получи и не успяхме. Възстановявам се, още от първия ден тренирам. Всичко е отшумяло и се готвя на 100%.

Да не забравяме, че в предни позиции имаме още Кръстев, Краев Илиян, радвам се, че имаме бързи и технични играчи в атака. Трябва обаче да помагаме и в отбранителните действия. Трябва да го правим, а не само да атакуваме. Ако го направим, Левски ще изглежда добре.

Треньорът много добре знае къде трябва да играя. Където види, че съм най-полезен за отбора, там ще играя. Аз нямам никакви претенции.

Шансовете са много големи срещу ПАОК. Ние сме Левски, сериозен клуб. Не можем да се притесняваме от никого. Излизаме на терена и каквото сабя покаже. Няма никакво притеснение.