Изиграха се седем срещи от 8-ия кръг на efbet Лига. Паднаха 19 гола, като някои от тях бяха благодарение на отлични асистенции. Затова традиционно сме отличили най-добрите такива в "Помощниците на героите".

Асистенцията на Тобиас Хайнц е една от тях. Той намери Джонатан Линдсет с подаване в наказателното поле, а съотборникът му оформи крайният резултат 3:0 за ЦСКА срещу Берое.

Следва извеждащият пас на Галин Иванов, който разсече защитата на Ботев и донесе единственото и почетно попадение за Славия при загубата с 1:3.

В класацията ни намира място и асистенцията на Джовани за гола на Евандро срещу Крумовград, при която имаше и доза късмет, но и невероятна комбинация и атака, изградена от Локомотив Пловдив. А Евандро направи най-лесното - вкара в опразнената врата.

В специалното видео може да видите още подаването на Янис Карабельов, който намери свободния Ивелин Попов, а това доведе до откриващия гол на Ботев срещу Славия, както и страхотният пас на далечна греда от Николай Янков, който доведе до гол от воле на Крум Стоянов и съответно изравнително попадение за Етър срещу Локомотив София.

Вижте всички изпълнения във видеото.