Приключи и четвъртият кръг в българското първенство. Изиграха се осем мача, в които паднаха 21 гола, а имаше и някои изненади. В традиционната класация на Gong.bg - “Помощниците на героите“, сме отличили най-добрите асистенции.

На пето място е хубавото подаване на Марин Петков към Рикардиньо, който пък преодоля стража на Локомотив Пловдив за 1:1.

Четвърта позиция пък е за добрата акция и острото центриране на Людовик Соарес отляво към свободния Галин Иванов, който само добави топката в опразнената врата на ЦСКА за 1:0 в полза на Славия.

Трето място пък е за добрата така на Локомотив Пловдив, която матира защитата на Левски за 2:1, като гола е на името на Георги Минчев, а асистенцията на Джовани, но още предните пасове бяха решаващи.

Втора позиция в нашия лист е за Тобиас Хайнц и неговото майсторско центриране, до което стигна Лазар Туфегджич, за да изравни за ЦСКА срещу Славия.

За асистенция номер 1 на кръга сме определили страхотното извеждащо подаване на Клод Гонсалвеш зад центъра към Кирил Десподов, който остана очи в очи с вратаря на Ботев Враца и успя да го прехвърли.

Вижте всички изпълнения във видеото.