Измина и седмият кръг в родната efbet Лига. В него станахме свидетели на цели 22 попадения в 7 мача, а сега е време да обърнем по-детайлно внимание на красивите отигравания и по-точно на асистенциите от изминалите мачове в рубриката на Gong.bg – „Помощниците на героите“.

Вижте кои са Топ 5 на асистенциите от изминалия седми кръг в efbet Лига:

5. На петата позиция са нареди Сон от Лудогорец, който направи головото подаване за Бърнард Текпетей, с което „орлите“ увеличиха аванса си на 2:0 срещу Берое.

4. Четвъртото място е Жоао Сеско от Хебър Пазарджик, който асистира за първото попадение на Георги Николов, с което изравни за 1:1 срещу Локомотив Пловдив.

3. Бронзовото отличие е за още един играч на Лудогорец – Иван Йорданов, който асистира по чудесен начин от корнер за Франко Русо, който с глава откри резултата срещу Берое.

2. В подножието на върха остана Георги Минчев от Локо Пд, който успя да даде чудесен пас за Джовани и бразилецът изведе „черно-белите“ до 1:0 в гостуването на Хебър в Пазарджик.

1. Номер едно обаче се нареди Исмаил Иса, който отигра отлично с глава за изравнителното попадение на Влатко Дробаров срещу ЦСКА на стадион „Българска армия“.

Вижте всички изпълнения в прикаченото видео!