С навременна и адекватна намеса столични полицаи предотвратиха разрастване на напрежение по време на футболната среща снощи между отборите на Локомотив София и Славия.

Вчера малко след 20.00 часа на Национален стадион „Васил Левски“ привърженици на отбора домакин, настанени в сектор А, се насочили към обособената зона за фенове на гостуващия отбор в сектор Г, при което възникнало напрежение между двете агитки. Въпреки предприетите действия от служители на частната фирма, ангажираната с охраната и пропускателния режим на спортното мероприятие, конфликтът не бил предотвратен.

15 снимки

С цел възстановяване и опазване на обществения ред се е наложила намесата на полицейските служители, които по същото време са обезпечавали сигурността в района около спортното съоръжени и не са имали ангажимент с вътрешната охрана. Предприети са действия за установяване самоличността на предизвикалите конфликта и съответни мерки спрямо тях.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.