Помощник-треньорът на Пирин – Пламен Николов, говори след загубата от Черно море с 0:1. В днешната среща Николов, който заместваше Христо Янев, сподели, че неговите играчи са показали много хъс и са отговорили с футбол на стойностния тим на „моряците“.

„Отборът хвърли много сили, играхме срещу стойностен отбор, с добър треньор. Мястото в класирането също се отразява. Втори-трети пореден мач влизаме в мача с дузпа. Не съм я гледал все още, да изпреваря следващия въпрос. Доволни сме от влагането, всеки даде максимума си“.

„Момчетата се постараха, въпреки че Христо Янев не беше на тъча. Щом сме загубили, е имало нещо, което може да стане по-добре. Като футбол стояхме доста добре“.

„Аз мисля, че футболистите отговориха като хъс и желание въпреки затрудненията в клуба. Отборът успява да се концентрира в мача. Когато съм на тъч виждам каква е ситуацията, не им давам да мислят за тези странични неща“.

„Краси Станоев напусна. Така си е преценил. Нито го съдя, нито го хваля. Ще е неприятно, ако има още някоя изненада, непредвидена. Мисля, че това е съставът“.

„За един отбор е невралгична централната двойка защитници. Хубчев няма да може да го плозваме скоро. Дюлгеров дано се оправи. Играчите на техните позиции успяха да ги заместят обаче“.