Бившият вратар на Левски – Пламен Николов, коментира пред Gong.bg предстоящия финал за SESAME Купа на България, срещу ЦСКА. Той даде мнението си и за младия талант на „сините” Пламен Андреев, който ще пази в решителния мач с „червените”.

„Очакванията ми са Левски да победи. Няма как да е друго. Смятам, че Пламен Андреев има страхотни качества. Харесва ми спокойствието, с което пази. Разбира се, има още много неща, които да подобрява, като играта с крака. Това ще стане с течение на времето и тренировките. Стига да бъде и сериозен, нещата ще се получат. На 17 години няма как да е завършен вратар, но качествата ги има. От него си зависи.

Ходът на Станимир Стоилов да се довери на Пламен Андреев в мачовете за Купата е правилен. Младите футболисти се каляват в такива мачове. Мъри е показал, че обича да работи с млади футболисти и не се притеснява да ги налага.

Не съм изненадан от бързото развитие на Левски в последните месеци. Нещата няма как да станат с магическа пръчка, но при Станимир Стоилов има ред, дисциплина, всичко в клуба се нарежда лека полека. Разбира се, ще трябва време нещата да се нормализират напълно, но се върви в правилната посока. Оценката на публиката е показателна. Радващо е, че стадионът е пълен и Левски върви напред”, каза Николов пред Gong.bg.