Младият вратар на Левски – Пламен Андреев, говори пред камерата на DIEMA SPORT преди контролата на носителя на SESAME Купа на България срещу Септември. Андреев коментира жребия за Лигата на конференциите, който противопостави „сините“ срещу гръцкия ПАОК и очакванията си за предстоящата кампания в efbet Лига.

„Добре се чувствам, тренираме живи и здрави. Аз почивка нямах, но се чувствам добре. Адреналинът и ентусиазмът ме държат. Не е проблем, защото не наваксвам, не съм излизал от форма“, започна вратарят.

Антон Узунов
31 снимки

„Отборът ми се вижда добре, има настроение в съблекалнята. Надявам се тази година да сме по-добре от миналия сезон. Ако ми се даде възможност да съм титуляр, ще оправдая доверието. ПАОК несъмнено бе най-силният възможен избор. Единствено можем да спечелим от този сблъсък. Най-големият ни коз е колективът, публиката също, несъмнено“.

„За мен с колкото повече публика играем – толкова по-добре. Не сме разговаряли за програмата, мислим за проверките първо, после за първенството. От Левски може да очаквате да не се плашим и да се надиграваме. На феновете можем само да благодарим“, завърши стражът.