Царско село посреща Пирин в последен мач от 26-ия къг в efbet Лига. Двубоят е тази вечер от 20:00 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, а в Gong.bg може да проследите радвоя на срещата минута по минута.
 
Домакините нямат шанс да се измъкнат от четворката, която ще води борба за оцеляване в плейофите, но евентуални три точки ще дадат голяма надежда, че отборът може да се изплува от последното място в класирането в края. 
 
За гостите победата е задължителна, ако искат да изпреварят Арда и да завършат редовния сезон сред четирите отбора, борещи се за седмото място. Пирин ще бъде без ветерана Светослав Дяков, който е наказан за натрупани жълти картони.
 
Царско село показва подобрение при треньора Стефано Макопи и определено е труден за побеждаване отбор. Тимът постигна равенства срещу ЦСКА (0:0) и Лудогорец (1:1), но загуби от Лкомотив София в предишния кръг. За отбелязване е, че "царете" нямат победа в елита от октомври.
 
Страхотната серия на Пирин от 7 мача без загуба бе спряна преди седмица, когато отборът загуби с 0:3 у дома от Левски. През есента благоевградчани спечелиха двубоя с Царско село, но сега домакините са коренно различен отбор.

Вероятни състави

ЦАРСКО СЕЛО: Ндиае, Николаев, Крумов, Кавдански, Витурини, Зебли, Абу, Пулиезе, Петрис, Каса, Каломбо

ПИРИН: Янко Георгиев, Дюлгеров, Бодуров, Занев, Хубчев, Станоев, Николов, Спас Георгиев, Манолев, Карачанаков, Костов