Пирин Благоевград приема Хебър в ключов мач в битката за оцеляване в efbet Лига. Срещата е днес от 21:00 часа на стадион "Христо Ботев" и ще се предава пряко по DIEMA SPORT. На Gong.bg ще проследим най-интересното от срещата на живо. 

"Орлетата" наредиха четири мача без победа, които ги доближиха до опасната зона. Тимът на Олександър Бабич е 13-и с 31 точки. В последния кръг благоевградчани се спасиха от загуба срещу Етър с гол в края на мача за крайното 2:2. 

В същото време Хебър се намира в серия от пет поредни загуби. Отборът, воден от Любослав Пенев, е 14-и, като към момента заема позиция за бараж с третия от Втора лига. Ново поражение днес обаче може да бъде с цената на директно изпадане в края на сезона. "Гробарите" нямат гол в четири поредни мача и именно играта в атака е големият проблем за тима. 

Пирин ще бъде без Георги Върбанов в днешата среща. Защитникът е наказан. Със санкция в състава на Хебър е Ангел Бастунов. Аут за мача най-вероятно ще бъдат Георги Вълчев и Стефан Цонков. Двамата бяха извадени от отбора. 

Главен съдия на срещата е Ивайло Стоянов.