Нападателят на Лудогорец Пиерос Сотириу коментира играта на тима след победата 3:1 над Славия в efbet Лига. Кипърският нападател реализира две от попаденията за шампионите и бе избран за Играч на мача.

„Имаме още единадесет мача , единадесет финала, които трябва да изиграем. Нуждаем се от три точки във всеки мач. Днес успяхме да ги постигнем. Всеки мач го смятаме за финал. След паузата, в трите мача до този момент, видяхме. че през втората част не играем като през първото полувреме. Не знам защо се получава така, трябва да го поправим. В крайна сметка успяхме да задържим топката, за запазим резултата и да вкараме, което направи мача лесен за нас”, коментира Сотириу.

„Работим усилено, ние сме най-добрия отбор в България. Както виждате в класирането, имаме най-доброто нападение, така че продължаваме. Основната ни цел е да бележим попадения и да станем шампиони. Имаме още много мачове, в които ще продължа да се боря за голмайсторския приз. Имаме страхотни нападатели в тима, конкуренцията те прави по-добър”, каза още той.