Легендата на ЦСКА Петър Жеков направи свой прочит на моментната ситуация в ЦСКА. Той смята, че стартът на тима в първенството не е бил лош, но има още много работа.

„Аз мисля, че Стамен Белчев е много по-добър избор от Крушчич, но още не е влязъл в час. За мен съставът му трябва да започва от капитана Занев. Той е опитен играч, вдига отбора, може да играе на различни постове – в средата, отляво, дори по крилото. И носи сигурност“, заяви той.

„Доволен съм, че имаме вече здрави и големи халфове в средата, стига с тези джуджета. Виждате, че в съвременния футбол няма добри футболисти под метър и 80“, сигурен е легендата.

„Има мачове, в които ЦСКА е длъжен да играе с двама нападатели – когато е срещу по-слаби съперници. Срещу ЦСКА 1948 беше трудно, видяхте, че и Берое не можаха да ги бият. Те са опитни, стари кучета, знаят как да измъкнат каквото им трябва. Трудно ще е и във Враца. Треньорът им е левскар (б. а. – Антонио Здравков), работил е и в Лудогорец. Ако тези малтийците дойдат само с местни момчета, трябва да ги бием като мече о дирек, но и те имат чужденци. Нека да внимаваме“, призова Жеков./Меридиан мач