Президентът на Арда – инж. Петър Пешев говори пред медиите за амбициите на Арда в efbet Лига, зимната подготовка, стадионът в Кърджали, евентуалното участие в Европа и други теми.

„При двата лагера, които направихме се готвихме в доста добри условия. Направихме една контрола с Ботев Гълъбово, в която играчите се представиха добре. Резултатите в Турция не бяха задоволителни, но отборът се представи добре. Постигнахме това, което щабът бе запланувал. Надявам се днес да покажем една добра игра и да се поздравим с победа, защото Славия са клуб с традиции и ще ни бъде трудно да вземем победата", започна той.

Lap.bg
13 снимки

„Със селекцията приключихме. Евентуално може да отстъпим един футболист. Започваме да мислим за лятна", каза Пешев за трансферите.

„Започнахме ремонт на терена, който ние финансираме. Ще сме готови за новия сезон с терена и осветлението. От новия сезон ще имаме изключително добри условия на нашия стадион. Община Кърджали ще избере изпълнител за осветлението и остава да се подпише договор. В случая ще ни забави изграждането на естествения терен. Нашите планове са, ако е добро времето около 15 март да го засеем. После са нужни 3 месеца да поникне тревата. Намеренията са като свършим с ремонтните дейности да изградим изкуствен терен за школата", разкри президентът на клуба.

"Създали сме доста добър колектив и мисля че имаме добър отбор. Мисля че сме един от отборите, които изплащат всичко. Мислим да не изпаднем, не за Европа. Не трябва да мислим за шестицата. Все още мислим да се задържим в елита, не за шестицата. Задачата на ръководството е да се задържим в efbet Лига. Ако стигнем до шестицата, ще е един бонус", заяви клубният шеф.

„Имахме доста добри мачове. Най-хубавото е, че играем добре и сме в горната част на класирането. Доволни сме от всичките мачове с грандовете. Представихме се на добро ниво. Въпрос на време е да вземем точки и от големите отбори. Нашият тим е показал, че във всеки мач излиза за трите точки. Всеки отбор в България гледа с респект към нас и не ни подценява", допълни инженер Петър Пешев.