Старши треньорът на Берое Петър Колев бе изключително разочарован от поражението с 2:3 от Славия в София. Въпреки че два пъти гостите повеждаха в резултата, те в крайна сметка изпуснаха трите точки.

"Влезнахме изключително добре в мача. Прекъснахме доста атаки. Пропуснахме да затворим двубоя. След това отстъпихме инициативата на Славия в период за 20 минути. Завършихме полувремето по добър начин и второто го започнахме също добре. Допуснахме голове от ситуации, които не предвещаваха нищо. Трябва да съжаляваме. Като игра и периоди в срещата, те са в пъти повече за нас", започна той.

"Ситуации 4 на 1 срещу вратаря, е липса на нещо друго. На комуникация между играчите. Към някои хора в крайната защита ми се изчерпа търпението и в най-скоро време може да посетят резервната скамейка. Футболът не е шега. Ако за някого е, за мен не е", продължи наставникът.

"От края на миналия сезон виждам и наблюдавам. Началото на този: наслагване на съдийски настроения. Тези хора искат да играят наравно с останалите. Ако искате да запазим българския футбол, не убивайте Берое по този начин", каза още специалистът.