Петър Ганев вече не е част от Надзорния съвет на Левски. Решението за освобождаването на Ганев е взето по време на разглеждането на втора точка от дневния ред „Приемане на промени в състава на Надзорния съвет на Дружеството“.

Новината съобщи председателят на „Левски на левскарите“ Димитър Костадинов.

„Аз не мога да говоря за обединени, виждате какво се случва. Представителят на привържениците в Надзорния съвет (Петър Ганев) беше освободен с аргумента, че не слуша. Говори неща в медиите, които не се харесват на останалите представители на този Надзорен съвет, а именно дава оценки за работата на изпълнителния директор, положителни оценки. Според нас тези оценки са правилни и не може това да е аргумент той да бъде отстранен от поста си, че ги е направил. Той затова е там – да наблюдава процесите, да прави анализи, да прави изводи, да прави оценки. Ако господин Сираков смята, че не трябва да има такива хора, които да го правят, ок, има право“, каза Костадинов.

Общото събрание на "сините" на стадион "Георги Аспарухов" започна около 11 часа. Преди минути обаче стана ясно, че Петър Ганев пък е отстранен от Надзорния съвет на клуба, а представителите на феновете на столичния Левски си тръгнаха от събранието.

Димитър Костадинов и Любомир Костадинов бяха част от тях, а изпълнителният директор на отбора – Иво Ивков, излезе от зданието, но все пак остана на събитието.