Треньорът на Септември – Светослав Петров, изрази мнение, че неговият тим по-скоро печели точки, отколкото да играе добре. Той сподели и колко се възхищава на Черно море, Илиан Илиев и неговия щаб. Септемврийци се изправят именно срещу „моряците“ в следващия кръг от шампионата.

„Честити три точки по-скоро, срещу Арда и ЦСКА играхме добре, но останахме без три точки“.

„Да се успокоим не става и дума. Искрено се надявам, че тези добри резултати няма да ни успокоят. Всеки иска да се спаси. Бихме се успокоили, когато всичко е решено“.

„Притеснява ме това, че не вкарахме един успокоителен гол. До края на мача нямаше д треперим. Ние разчитаме на това, че имаме бързи играчи отпред. Трябва да работим още. Големите отбори с големите играчи вкарват един гол и всичко приключва“.

„По-специални наставления за Черно море няма да има. Дано направим добър анализ. За мен гостуваме на един много добър отбор с един от най-добрите треньори. За мен лично ще е интересно да проведем мач с такъв отбор“.

„Якобяк има разкъсан мускул, леко, между ребрата. Предприели сме нужните процедури. Надявам се в понеделник да тренира с отбора. Ще преценим дали ще пътува за Варна“.