Наставникът на Септември, Светослав Петров, остана видимо ядосан след петата поредна загуба на неговия тим, дошла след 1:2 срещу Славия на Националния стадион "Васил Левски". 

„Според вас на какво се дължи загубата? Груби индивидуални грешки. За пореден път в края на първото полувреме допускаме лош гол. Не, че това реши мача, но за пореден път допускаме едно и също да се случи. Преди това пропуснахме доста положения, като и при 0:1 имахме шансове. Може би от всичко по малко ни липсва в момента. Най ми тежи, че допускаме прекалено лесни голове“, започна специалистът.

„Със сигурност психологически оказва влияние. Не помня да съм имал серия от 5 поредни загуби. Голяма част от нашите играчи са млади. Само с работа и желание ще стане. Футболистите трябва да се научат, че се носи отговорност. Ако излезем само да изиграем мача, се получава нещо такова“.

„Предполагам има малки деца, които гледат това, така че не мога да споделя какво съм си мислел. Продължаваме към следващите мачове и все се надявам, че и на нашата улица ще изгрее слънце и ще спрем с безумните мачове. Очаквам да спрем да подаряваме точки на противниците“, завърши Петров.