Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев бе доволен от класическата победа на разградчани над Левски. Той говори и за спечелената титла и за раздялата с Марселиньо.

“Получи се добър резултата заради публиката. И треньорът каза по-рано, че ние играхме за хората. Трябваше да ги зарадваме с добра игра и мисля, че го направихме. Предвид това както показахме срещу Локомотив Пловдив и срещу ЦСКА очаквах, че ще демонстрираме добра игра. С Марселиньо съм от ден първи в клуба. Имам го за много повече от футболист от отбора - приятел, близък човек, той е в моето сърце, както и на всички хора от мениджмънта. Пътищата ни най-вероятно ще се срещнат отново - къде и кога ще видим”, каза Петричев.

“През този сезон ние изиграхме 14 мача повече от останалите отбори, така че не беше лесно. От спортно-техническа гледна точка беше много трудно. Всяка една титла си има своята цена, макар и тази да дойде по-рано. Нямам любима титла, всяка една е коствала много труд, така че не може да се делят”, каза още ръководителят.